باورهای غلط طبی(۲۵)
یکی دیگرازباورهای غلط طبی
مصرف همزمان دسرهایی نظیرژله،
کرم کارامل وخوردنی هایی از این قبیل جهت کمک به هضم غذاست در صورتیکه اینگونه نیست
ژله ها از ماده ای به اسم ژلاتین تهیه میشوندکه چسبناک و غلیظ است .
همچنین انواع ژله ها ، علاوه بر ژلاتین حاوی مواد دیگری مثل رنگ، اسانس و قند هم هستند؛ بنابراین توصیه میشودافراد بیمارمصرف آنها رابه حداقل برسانندزیرااز دیدگاه طب ایرانی این مواد جزءخوراکی های غلیظ محسوب میشود.
بایدتوجه داشت با توجه به اینکه ژله،کرم کارامل وخوردنی هایی از این قبیل جزو خوردنی های غلیظ محسوب میشوند،خوردن آنها همراه یا بلافاصله بعد از غذانه تنها به هضم کمک نکرده بلکه مانع #هضم کامل غذاست و مصرف مداوم آنها برای سلامتی مضراست.
همچنین افرادی که معده شان سرد و مرطوب است( افرادی که کمتر دچار عطش می شوند، بزاق شان بیشتر ترشح می کند و روی پوست هم سردی ملایمی را احساس می کنند) باید کمتر از دیگران ژله بخورند؛زیرااین افراد دستگاه گوارش ضعیفی داشته و پروسه هضم ژله به عنوان یک ماده لزج و غلیظ برایشان سخت است و مصرف همزمان آنها با غذا مشکل هضم ایشان را دوچندان نموده و مانع از هضم غذا میگردد
نویسنده :دکترمحمد عسکرفراشاه
https://t.me/joinchat/AAAAAEGXbcizt4WFXYXpxw