روش های کاهش رنج غم و اندوه در ملولان و دلتنگان و دلسوختگان
افرادی که در موقعیت های ناراحت کننده بیشتر دچار خودخوری و درون ریزی هستند و یااحساس غم و اندوه بیشتری دارند، معمولا از مزاج سرد و خشک تری نسبت به دیگران برخوردارند و باید در کنار تمرینات ذهنی دستورات زیر را نیز انجام دهند:
پرهیزات غذایی:
* عدس،قارچ،بادمجان،کلم خام
*گوشت گاو،گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس و کل فست فودها و غذاهای آماده و هرغذای حاوی مواد نگهدارنده
*پنیرهای مانده و کهنه
*غذاهای سوخته
*ادویه بسیار گرم مثل فلفل، خردل و زنجبیل
*ترشی ها و هرچه مزه ترش دارد
توصیه ها:
*قدم زدن در طبیعت
*ورزش های دسته جمعی ورقابتی
*مصرف گوشت گوسفند جوان،
زرده تخم مرغ عسلی ،شیر برنج ،
حریره بادام، شیر بادام
*استفاده از شربت ها و دمنوش های مفرح با توجه به سازگاری مزاجی مثل:
۰فالوده سیب
شربت به و لیمو
.شربت تخم بالنگو
دم نوش به و سیب
.بوییدن عطرخوش چون گلاب وگل نرگس
.دمنوش بادرنجوبیه(مصرف آن برای افراد با کم کاری تیروئید ممنوع است)
.دمنوش بابونه،بهارنارنج،
دم نوش اسطوخدوس و سنبل الطیب
.شربت زعفران(برای خانم های باردار توصیه نمیشود)
.شربت بیدمشک
.شربت بهار نارنج
.مربای به ،سیب و بالنگ
آخرین نظرات