یکی از مشکلات تغذیه امروزما ایرانی ها
اهمیت ندادن خیلی ازمردم به وعده مهم صبحانه است به طوریکه خیلی هااین وعده مهم غذایی را نادیده می گیرند ودر میان سایر افرادی که این وعده رامیل می کنند رایج ترین ماده مصرفی نان وپنیر است!
این در حالی است که اصولا پنیر غذایی خوبی برای صبحانه نیست،از نظر طب ایرانی مزاج پنیر سرد وتر بوده ومانع فعالیت مغزی کامل که معمولا در صبحگاه برای کار وتلاش مورد نیاز است می گردد وتوصیه به مصرف و علاوه برآن مصرف پنیر با خیار وگوجه فرنگی آن هم در. فصل سرمااست که اثرات نامطلوب آن را چندین برابر می کند
با توجه به مطالعات جدیدکه ثابت شده جذب کلسم بیشتردر موقع شب صورت می پذیرد بهتر است پنیربه عنوان یک ماده مغذی شب میل گردد و ثانیا پنیر با مصلحات (اصلاح کننده)یعنی همراه با گردو،سیاهدانه، ،آویشن،وزنیان میل کنند
خیلی از ضعف ها م کسالت ها ددر بین دانش آموزان و کارمندان ما به علت عدم به کاربردن همین آموزه طب ایرانی است
باید توجه داشت که بهترین بهترین صبحانه شامل مربای بالنگ، مربای به،مربای هویچ،ومربای پوست پسته برای معدهایی سرد ویا ضعیف ومربای آلبالو ومربای زرشک برای معدهای گرم وحریره بادام، شیر برنج با کمی دارچین یا زعفران ، عسل وشیره انگور می باشد.
بیماران دیابتی بهتر است از میوه های پخته شده بدون شیرینی نظیر به،سیب یا هویج همراه با نان بهره ببرند
و نکته آخراینکه بهتراست نوشیدنی ها نظیرچای یا شیریک ساعت با غذا خوردن فاصله داشته باشد
دکتر محمد عسکر فراشاه
آخرین نظرات